BeaBingo

Beabingo is een grote online website waar je het bingospel kan spelen. Zo kan je dus online beginnen met het spelen van online kienen en gezellig met vele andere vrouwen uit Nederland gaan chatten via de chatfunctie in het spel. Het is altijd gezellig, dus zeker een aanrader waard. Dagelijks spelen honderden mensen kienen bij de aanbieder BeaBingo, dus de kans dat je alleen in een kamer zit is enorm klein. Door de chat kan je gezellig met andere vrouwen chatten en is het mogelijk om je contacten met andere spelers te onderhouden.

Aanmeld bonus

Beabingo is een grote website die al een langere tijd bestaat en daarom ook leuke bonussen voor je heeft klaar liggen. Zo krijg je gelijk al op je eerste storting die je doet een bonus waarbij je gestorte bedrag wordt verdubbelt tot een maximum waarde van 100 euro. Zo kan je het online bingo spelen voor echt geld dus al met een flinke winst beginnen zonder dat je ook maar de eerste keer bingo hebt gehoord. Daarom is het spel van BeaBingo ook erg leuk, want niet alleen je eerste storting wordt beloond, maar er zijn tussen door ook nog andere acties!

storting

Tweede storting

Bij je tweede storting krijg je ook een leuke bonus, want je gestorte bedrag wordt met de helft van het gestorte bedrag verdubbelt tot een maximale bonus van 60 euro. Met deze tweede bonus kan je dus in twee stortingen al tot 160 euro aan bonus meepakken. Natuurlijk is dit geld niet voor iedereen weggelegd, maar ook kleine bonus bedragen maken het spelen voor echt geld aangenaam!

Veilig Storten

Veilig storten

Wil je bingo spelen voor echt geld maar je bent bezorgd over het storten van geld? Wees niet bang, want alles gebeurt met een veilige storting. Zo kan je de optie gebruiken om met iDeal een storting te doen. Aangezien iDeal door vrijwel alle banken wordt ondersteund hoef je hiervoor geen extra moeite doen door je bijvoorbeeld aan te melden bij een online betalingsprogramma als Neteller of Moneybookers. Deze twee betalingsprogramma’s worden ook door deze website ondersteund, dus mocht je via die wegen een online storting willen verrichten om zo het bingo spelen voor echt geld te beginnen of voort te zetten dan houden we je natuurlijk niet tegen, maar wensen je veel plezier bij Beabingo.

Beabingo chat

Het leuke bij spelen bij beabingo is dat je er altijd met andere bingo spelers gezellig kunt chatten. Zo speel je dus gezellig met en tegen andere mensen en kan je het bingo prijzen winnen mooi combineren met het gezellig kletsen wat in de online bingo rooms van deze aanbieder altijd mogelijk is. Zo hoef je dus geen moment van verveling te kennen en is het net zo gezellig als op de echte bingo avonden. Want daar staan de echte bingo avonden ook om bekend, het is er altijd gezellig en je kan er altijd wel met iemand en gezellig gesprekje voeren. Dat het nu alleen op 1 avond per week of maand kan is gelukkig voorbij! Je kan nu gezellig, wanneer je maar wilt en op elk moment het kienspel van beabingo starten en het bingo spelen voor echt geld beginnen met een leuke bonus!

Contact

U kunt met ons contact opnemen met vragen over dit online bingo spel! Stuur hiervoor een mailtje naar info@bingo-spel.net en we zullen zo spoedig mogelijk uw vragen proberen te beantwoorden. Ik ben enkel een tussenpartij die dit spelletje op mijn website zet om de mogelijkheid te geven tot online bingo spelen.